Könyvek

Rendezés:
Adminisztráció és elszámolás - a turizmusban
80 oldal, Kiadás: 2022
GS-8-06
Tourismus im Fokus
228 oldal, Kiadás: 2019
GS-0-44
Pincér leszek I.
224 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-13
Cukrászati termelés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-03
Cukrász leszek I.
256 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-16
Idegenvezetés
128 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-22
Ételkészítés alapjai
180 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-02
Exploring Tourism in English
240 oldal, Kiadás: 2023
GS-0-43
Turizmusmarketing és protokoll
200 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-21
Szakácsok ügyviteli feladatai
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-12
Szakács leszek I.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-07
Vendégtéri értékesítés alapjai
178 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-01
Beszerzés és értékesítés
128 oldal, Kiadás: 2021
GS-8-05
Szakács leszek II.
168 oldal, Kiadás: 2023
GS-8-08